Byggmester Asker

Brasetvik Bygg AS er en mesterbedrift, som innebærer at du kan stole helt og fullt på at alt arbeid utføres i henhold til norske forskrifter. Det er også et kvalitetsstempel som betyr trygghet for deg som kunde, ettersom du er garantert håndverkere med lang erfaring og høy kompetanse. Med byggmester Morten Brasetvik i spissen, er vi i Brasetvik Bygg AS et særdeles godt valg for ditt byggeprosjekt. Du vil med andre ord ikke angre om du velger oss som din byggmester i Asker og omegn.

Våre tjenester

Som en erfaren byggmester i Asker, tilbyr vi tjenester av høyeste kvalitet med et parallelt fokus på kundeservice og punktlighet. Vi tar alle typer oppdrag tilknyttet nybygg, tilbygg og rehabilitering.

Innen nybygg kan du forvente at vi fører opp bygget fra tomt til nøkkelferdig hus. Ettersom vi samarbeider med en rekke håndverkere trenger du kun forholde deg til oss – vi koordinerer resten. Har du behov for et tilbygg, er dette noe vi har lang erfaring med. Vi er behjelpelige i hele prosessen, fra planlegging til tegning, videreformidling av arkitekttjenester, byggesøknader og oppføring av bygget. Er det rehabilitering du har i tankene har vi mulighet til å ta slike jobber for gamle trehus, eneboliger, småhus og garasjer. Du kan lese mer om våre tjenester her.

Byggmester Asker

La oss bli din byggmester i Asker

La det ikke være noen tvil – Brasetvik Bygg AS virkeliggjør drømmene dine. Uansett om du har ønske om å rehabilitere kjøkkenet, har behov for et påbygg eller ser for deg en helt ny drømmebolig. Vi står klare til å bistå deg når som helst og utfører alt du måtte ha i tankene.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon og en uforpliktende samtale. Du kan nå oss ved å benytte vårt kontaktskjema, ringe oss på 91 88 64 58 eller sende en e-post til morten@brasetvik-bygg.no. Vi ser fram til å bygge for deg!