Nybygg Asker

Nybygg i Asker med Brasetvik Bygg A/S

Det å skulle bygge sitt eget hjem er fantastisk spennende og morsomt. Men det krever også mye innsats og planlegging. Vi i Brasetvik Bygg A/S vil svært gjerne være der gjennom hele prosessen. For det kan være godt å ha noen ved sin side som kan bygging, og kan hjelpe deg fra første spadetak og hele veien frem til nøkkelen står i døren.

Valg av boligområde

Det aller første du må tenke på, er selvfølgelig hvor du vil slå deg ned. Har du barn eller planlegger å få det, bør det jo absolutt være kort vei til både skoler og barnehager. Ønsker du å bo med nærhet til alt, er kanskje Asker sentrum et godt valg. Det kan også være lurt å sjekke ut reguleringsplanen for området, slik at du ikke blir overrasket over et enormt byggeprosjekt i nær fremtid. Et prosjekt som for eksempel kan ødelegge for utsikten din vil nok ikke skape god stemning. Det kan også være lurt å sjekke kostnaden for å koble seg til vann- og kloakknettet.

Når tomten er på plass, må du søke om byggetillatelse for nybygg i Asker hos kommunen. Dette kan ta flere måneder, så du bør legge inn dette i skjemaet. Et nabovarsel må også sendes ut.

Nybygg Asker

Nybygg i Asker – Tegning av huset

Brasetvik Bygg AS er ikke kun din snekker i Asker. Vi kan også hjelpe deg med å tegne huset etter dine ønsker, og vi vil komme med tips og råd underveis. I tillegg hjelper vi deg gjerne med å sende søknad om byggetillatelse til kommunen. Vi er proffe på dette området, og det vil spare deg for masse tid og frustrasjon. Husk at du også kan ringe oss om du trenger tjenester andre steder, enten du skal skifte tak, bygge helt ny felles takterrasse, pusse opp eller utføre andre byggetekniske ting.

Brasetvik Bygg AS fører opp ditt nybygg i Asker

Enten ditt nybygg i Asker består av et hus, en hytte eller garasje, stiller vi som din snekker i Asker. Og ikke nok med det. Vi samarbeider med en rekke håndverkere, og kan derfor være din støttespiller hele veien. Du trenger ikke å tenke på å måtte hyre inn en haug av ulike håndverkere, til for eksempel å grave, mure, legge fliser, legge opp det elektriske, rørlegging, legge nytt tak osv. I tillegg til å være din tømrer i Asker, vil vi også sørge for at alle de andre håndverkerne dukker opp når de skal.

Det å bygge sin egen bolig er ikke gjort i en håndvending. Derimot går ting mye raskere og smidigere om du har profesjonelle fagfolk som utfører jobben for deg. For oss i Brasetvik Bygg AS er det viktig at kunden er fornøyd med sluttproduktet. Håndverkerne vi stiller med, både selv og fra samarbeidspartnere, er dyktige fagfolk som oser av profesjonalitet og velvilje. Vi garanterer deg at jobben blir utført grundig, slik at du kan flytte inn i et nøkkelferdig hus der du og familien kan nyte tilværelsen i årene fremover.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på nybygg i Asker

Les mer om tjenestene våre her på nettsiden, etter ta kontakt. Vi står klare til å ta imot din forespørsel. Ring oss eller send oss en mail, så kontakter vi deg for en prat.