Snekker Røyken

Brasetvik Bygg A/S – Din snekker i Røyken

Har du et byggeprosjekt under planlegging, og er på jakt etter en snekker i Røyken, anbefaler vi at du tar kontakt med oss. Våre håndverkere er proffe, og vi hjelper deg hele veien.

Vi jobber sammen med deg

Hos Brasetvik Bygg A/S er vi opptatt av fornøyde kunder. Når prosjektet er ferdigstilt, skal alt være slik du vil ha det. Enten du skal føre opp et nybygg, restaurere eller bygge på huset ditt, kan vi hjelpe deg.

Vi samarbeider med alle typer håndverkere, og kan på den måten være din eneste kontaktperson. Så snart vi har kommet frem til hva som skal gjøres, og laget en plan, vil vi ordne alt fra det første spadetaket og helt frem til nøkkelen stikkes i låsen.

Snekker Røyken

En profesjonell og allsidig snekker i Røyken

Uansett om du skal bygge nytt eller restaurere, vil det kreve en god del koordinering. Spar deg for den stressfaktoren, og sett hele planleggingen over til oss. Alt fra gravearbeider, flislegger, elektriker, rørlegger og alt du måtte trenge, vil vi kontakte for deg. Vi ønsker at alt skal gå knirkefritt, slik at du kan være sikker på at alt blir gjort til rett tid.

Restaurere gammelt hus

Har du kjøpt et gammelt hus som trenger renovering? Da kan vi glede deg med at vi elsker å jobbe med slike hus. Gamle hus er ofte kalde, og etterisolering er en del av prosjektet. Dører og vinduer trenger også ofte oppgradering, og skal du skifte tak, er dette en perfekt oppgave for oss.

Få et uforpliktende tilbud

Som du ser, er vi din perfekte snekker i Røyken. Ta kontakt med oss, så vil vi gi deg et uforpliktende tilbud. Ring oss på tlf. 91 88 64 58, så er vi i gang!