Tømrer Asker

Brasetvik Bygg A/S – Når du trenger tømrer i Asker

Hvis du er på utkikk etter en tømrer i Asker, kan vi i Brasetvik Bygg A/S stå til tjeneste. Hos oss får du kvalitet til fingerspissene, levert av våre svært dyktige fagfolk. Vi gjør vårt ytterste for at du skal bli fornøyd, og bistår deg med alt fra renovering til oppføring av nybygg.

Allsidighet er kjennetegnet vårt

Det er mye å tenke på når du planlegger et bygge- eller renoveringsprosjekt. Da er det godt å ha gode fagfolk i ryggen, som kan være der gjennom hele prosessen. Det kan vi. Uansett om du har kjøpt deg tomt og skal føre opp et nybygg i Asker, eller du kun skal utføre små renoveringsprosjekt, kan vi hjelpe deg.

Tømreryrket er svært allsidig, og det er utallige ting en tømrer kan hjelpe deg med.

Tømrer Asker

Småbygg

Ønsker du ekstra lagringsplass? Hva med et uthus der du kan legge alt av sykler og skiutstyr. Har du en stor hage, kan vi føre opp et lysthus der du kan nyte fine kvelder med dine kjære.

En garasje eller carport er godt å ha til bilen. Spesielt om vinteren, slik at du slipper frustrasjonen med stålis om morgenen. Bygger du en garasje, kan vi også anbefale å bygge en liten hybel oppå den. Der kan du eventuelt tjene inn litt ekstra penger på en leieboer.

Uteplass for fine sommerkvelder

En stor terrasse er aldri feil, og du bør ikke planlegge den i full fart. Tenk over om du vil ha en egen grillkrok, og kanskje også en levegg. Det er bedre å bygge terrassen litt større enn du først tenkte, da du fort vil se at du trenger plassen. Skal du renovere huset, kan du for eksempel vurdere å bygge en balkong i andre etasje. Her kan du sitte og nyte kveldssolen, når den har forsvunnet fra bakkeplan.

Rehabilitering av gamle hus

Skal du renovere et gammelt hus, står vi til tjeneste som din tømrer i Asker. Men ikke tenk at det kun er tømreroppgaver vi kan hjelpe deg med. Vi kan nemlig bli med deg hele veien, med alt fra å legge nytt tak, til oppussing av kjøkken og barnerom. Og er det noe vi elsker, så er det å gjøre ditt gamle hus nytt, uten at det går på bekostning av sjarmen.

Oppussing

Selvfølgelig stiller vi også som din snekker i Asker om du kun skal pusse opp ett eller flere rom. Med vår kompetanse og gode samarbeidspartnere, kan vi stille med alt av nødvendige håndverkere, og vi planlegger skjemaet for deg. Alt du trenger å gjøre, er å fortelle oss hvordan du vil ha det. Gulvet er et av husets områder som først blir slitt. Vi legger nytt gulv for deg, enten du ønsker gulvbelegg, laminat, parkett eller heltre.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Som du ser er det svært mye vi kan gjøre for deg som trenger en tømrer i Asker. Og det vi nå har nevnt er kun noe av det. Uansett hva du vil gjøre med huset ditt, eller hvordan bygg du planlegger å føre opp, kan vi hjelpe deg. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon eller for å motta et uforpliktende tilbud! Vi hjelper deg gjerne i planleggingsfasen.